-------

SELAMAT DATANG KE BLOG IKLAN PERCUMA --> sila klik sini untuk info **pelaburan**

IKLAN PERCUMA

MASUKKAN BLOG ATAU URL ANDA DISINI .
ShoutMix chat widget

PENDAFTARAN EMAIL KE 100 AKAN MENERIMA TOP UP RM10.CEPAT PENDAFTARAN MASIH DIBUKA.

DAFTAR EMAIL ANDA DISINI UNTUK MENDAPAT IKLAN TERKINI

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Home » , , » Limousine collection

Limousine collection

KERETA KEGEMARAN MAK AKU.
*sapa yang tak tau tentang kereta limusin ni,aku rasa semua dah tau.limusin ni adalah salah satu kereta paling  mewah yang ada kat pasaran.

*biasanya digunakan  oleh ahli-ahli perniagaan ataupun untuk membawa pengantin bagi golongan atasan,orang2 kaya la kan.kalau mcm aku ni naik kereta kancil pun dah kira ok dah.

*aku memang minat dengan kereta-kereta limusin ni.cuma tak mampu nak beli,apa boleh buat.dapat tengok gambar pun dah syukur la tu.korang tengok sendiri la ruang dalam nya ,memang cukup-cukup mewah.kalau masuk confirm tak nak keluar punya.


ni pulak antara koleksi-koleksi limusin yang ada.pilihlah korang nak yang jenis mana.lepas tu beli kat kedai mamak tempat korang....






No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget