-------

SELAMAT DATANG KE BLOG IKLAN PERCUMA --> sila klik sini untuk info **pelaburan**

IKLAN PERCUMA

MASUKKAN BLOG ATAU URL ANDA DISINI .
ShoutMix chat widget

PENDAFTARAN EMAIL KE 100 AKAN MENERIMA TOP UP RM10.CEPAT PENDAFTARAN MASIH DIBUKA.

DAFTAR EMAIL ANDA DISINI UNTUK MENDAPAT IKLAN TERKINI

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Home » , , » kereta untuk di pandu uji

kereta untuk di pandu uji

Kereta Polis Italy -Lamborghini Gallardo
kereta ni berharga lebih kurang usd $180,000 - $210,000.bagi aku kereta ni agak mahal kalau nak di guna pakai kat sini...bukan apa korang tengok je la gambar ni.

                          1-suka nampak ,baru dapat kereta mahal,tak sabar nak menggayakan la tu.

          2-memang bergaya la ,kalau polis guna kereta ni .dah rasa macam kereta sendiri.lupa diri la pulak.

                                                3-sisi tepi belakang lagi cun.sporty.

                                        4-ruang dalam,nampak macam biasa.

                     5-so,masa nya untuk test drive, On your mark! Get Ready, Set , Go!


                                          6-vroooommmmmmm  vrooommmmmmmmm

                               7-awasssssss,kelajuan overdosss

8-kan aku dah cakap,over xcited bawak kereta baru.kan dah berlaga.tak pasal-pasal mpv tu naik atas.baik punya cilok..


          9-agaknya apa la yang dikutip dengan polis tu yer...cari duit syiling kot




 kesimpulannya ,jangan memandu terlalu laju,kalau nak cilok tu cari la tempat yg sesuai macam kat padang sekolah ke,kandang kuda ker,dan banyak lagi tempat nak uji kelajuan ni.selamat memandu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget